CENTRUL DE VIZITARE AL PARCULUI NATURAL PORTILE DE FIER

CELE MAI MULTE INFORMATII DESPRE PARCUL NATURAL LE POTI GASI AICI

Centru de vizitare

Descopera mai multe despre Parcului Natural Portile de Fier.

Mai - Septembrie

Perioada recomanda pentru vizitare.

Orsova

Situat in Centrul Civic al municipiului Orsova

Centrul de Vizitare al Parcului Natural Portile de Fier se afla situat in Centrul Civic al municipiului Orsova, iar programul de vizitare este urmatorul : in perioada octombrie – aprilie, de luni pana vineri intre orele 8 – 16 , iar in perioada mai – septembrie, de luni pana vineri intre orele 8 -16, sambata si duminica intre orele 9 -17.

In cadrul Centrului de Vizitare al P.N.P.F. poti obtine informatii privind aria naturala protejata in care tocmai ai intrat sau unde doresti sa-ti petreci sejurul impreuna cu familia sau prietenii, de aici poti obtine informatii avizate privind speciile si habitatele protejate, pentru care s-a declarat acel teritoriu ca zona protejata, precum si ce inseamna fiecare desemnare nationala, comunitara si internationala de care se bucura acest areal.

De asemenea, poti obtine informatii despre rezervatiile naturale declarate in acest parc, ce activitati poti desfasura si ce activitati sunt interzise in diferite puncte ale Parcului Natural Portile de Fier si poate cel mai important, poti afla despre satele din Clisura Dunarii, porturi, obiceiuri, legende.

Tot in cadrul Centrului de Vizitare al P.N.P.F poti obtine informatii pretioase privind traseele de vizitare omologate, durata parcurgerii acestora, puncte de plecare/sosire, echipament necesar si, nu in ultimul rand, ce conduita trebuie sa ai intr-un areal protejat, unde vipera cu corn este una din speciile protejate emblematice.

VIZUALIZEAZA FOTOGRAFII (click pentru a mari) SAU LOCATIE PE HARTA

A intelege natura inseamna a intelege viitorul, dar a face ceva pentru salvarea naturii atat de amenintata azi, inseamna sa contribui la fericirea omenirii.

EUGEN A. PORA

zoolog, ecofiziolog si oceanograf roman

ALTE ATRACTII TURISTICE

Mănăstirea Gornea

Cetatea Severinului

Muzeul Satului Gornea

Stanca Baba Kaja

© Copyright 2009-2017. ATACD. Toate drepturile rezervate.
Servicii de marketing online oferite de Visuda Marketing.