8 Iun · admin · No Comments

Croaziere pe Dunare de la Moldova Veche

Experiență inedită pentru turiștii care ajung la Moldova Nouă, croaziere regulate cu Nava Baziaș 1 pe Dunăre, pe ruta Moldova Nouă – Baba Kaja – Cetatea Golubăț.

Vaporașul are o capacitate de 50 de locuri. Turiștii care aleg să se plimbe pe Dunăre cu nava au parte de priveliști de vis, putând fi admirați cai sălbatici aflați pe insula Ostrov sau stânca Babacaia.

Prețul unui bilet este de 40 de lei, iar o călătorie durează aproape două ore și jumătate.

Sunt programate curse regulate în fiecare sâmbătă și duminică, pentru ora 13.00 și ora 16.00, dar grupurile organizate pot solicita curse și în timpul săptămânii. De asemenea, nava poate fi închiriată în schimbul sumei de 550 lei pe oră.

Se pleacă de la Portul Moldova Veche și se face turul Ostrovului. De obicei, se merge prima dată pe partea românească și se întoarce pe partea sârbească, în funcție de cum simt marinarii că este vremea. Urmează Podul de Fier – stânca Babacaia – Cetatea Golubăț. Retur pe partea cealaltă a Ostrovului, unde este posibil să fie văzuți caii sălbăticiți.

Mai avem varianta către Baziaș – Delta Nerei,

în această vară, vor fi organizate și curse către Serbia, la Veliko Gradiște, costul biletului fiind de aproximativ 50 de lei. Turiștii se pot și caza în Serbia, urmând să se întoarcă tot cu vaporașul după o zi, două, în funcție de preferințe.

Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2017/06/croaziere-regulate-cu-vaporasul-clisura-dunarii-intre-romania-si-serbia-ce-traseu-vor-urma-turistii-foto/

© Copyright 2009-2017. ATACD. Toate drepturile rezervate.
Servicii de marketing online oferite de Visuda Marketing.