14 Iun · admin · No Comments

Program turistic Ostrovul Moldova Veche

Administrația Parcului Natural Porțile de Fier vă invită să vizitați Ostrovul Moldova Veche, una dintre cele mai sălbatice zone ale Clisurii Dunării.
Ostrovul te întâmpină cu numeroase specii de păsări, precum: egrete, cormorani, rațe sălbatice, stârci etc., dar și un peisaj mirific, specific satelor dunărene din zona munților Locvei.
Traseul propus de noi este: îmbarcare de la Punctul de Informare Coronini – Stânca Babacaia – Podul Minier – debarcare la ponton Ostrovul Moldova Veche – traseul Pe urmele lui Attila (cu oprire la observatorul de păsări) – Movila lui Attila – îmbarcare la ponton – Cetatea Golubovăț – Gaura cu Muscă – debarcare La Punctul de Informare Coronini.
Fiecare turist va fi întâmpinat de colegii noștri și va primi informații despre aria naturală protejată, precum și materiale informative despre Parcul Natural Porțile de Fier.

Ostrovul Moldova Veche este ”inima” declarării Parcului ca sit RAMSAR (sit de importanță internațională), unul din cele mai importante din România.

De asemenea, se poate face si un program de cel puțin 5 ore (vizitare Ostrovul Moldova Veche+traseu turistic – Traseul Morilor de Apă/Grota Haiducilor).

© Copyright 2009-2017. ATACD. Toate drepturile rezervate.
Servicii de marketing online oferite de Visuda Marketing.